De weg naar verandering

Ben jij er klaar voor om in jouw grootste potentieel te gaan staan?

Ben jij klaar voor verandering?

  •  Wie ben jij en wat leeft er nu écht diep vanbinnen?

     

  • Wat is jouw plek in deze wereld en hoe kan je die innemen?

     

  • Waar wil jij naartoe en hoe kom je daar? 

 Op al deze vragen en meer zoek ik graag samen met jou een antwoord. 

Het leven wordt alsmaar hectischer. Je moet vanalles en wordt langs allerlei kanten overbevraagd. Voor je het weet loop je jezelf voorbij.
Letterlijk. Door constant te beantwoorden aan de druk van de buitenwereld, vergeet je hoe belangrijk het is om ook naar binnen te kijken, naar jezelf. Ook jij verdient aandacht van jezelf.
Eens je jezelf terug hebt gevonden, kan je bepalen hoe jij als jezelf naar buiten wil komen. Hoe jij je hart naar buiten wil brengen. Stevig en sterk. 

Het is hoog tijd om aan de slag te gaan, niet?

Ben jij er klaar voor? Vraag je gratis kennismakingsgesprek aan.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek, nodig ik je uit om op de locatie bij de paarden de sfeer te komen opsnuiven. Je leert er mij kennen, kan al je vragen stellen en leert meteen ook de kudde paarden kennen. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer een klein uur. Daarna is de keuze helemaal aan jou: Hoe wil jij verder gaan? Ik overloop alle mogelijkheden en opties met jou.

Paardencoaching

Je kan bij mij terecht voor àlles wat met paardencoaching te maken heeft. Zo goed als al mijn coachsessies gaan dan ook buiten tussen de paarden door. Je stapt hiermee even echt een andere wereld binnen, zodat je vanuit een nieuw standpunt licht op jouw situatie en vraagstukken kan werpen. 

Lees hier meer over hoe zo’n sessie paardencoaching werkt. 

Loopbaancoaching

Om mijn aanbod nog laagdrempeliger te maken, kan je bij mij terecht met de VDAB Loopbaancheques. Letterlijk alle soorten vragen zijn welkom. Loopbaancoaching bied ik ook altijd aan in de vorm van paardencoaching. 

Lees hier alles over loopbaancoaching en check of jij in aanmerking komt voor de VDAB Loopbaancheques.

Loopbaancoaching voor werknemers en ondernemers in samenwerking met

Mijn eigen weg naar verandering

Ik ben Liesanne, in mijn leven ben ik al erg op zoek geweest naar mezelf. Ik liet me vaak meeslepen door verwachtingen van anderen, waardoor ik zelf eigenlijk stuurloos raakte. Tot iemand me de vraag stelde “Maar wat wil je nu zelf? Wat als je iets met je leven mag doen, wat je ook effectief leuk vindt, wat zou dat dan zijn?
Het klinkt misschien bizar, maar ik had helemaal geen idee. Ik voelde me vervolgens erg neerslachtig, een grijze muis die opgaat in de massa. 

Met dat gevoel wilde ik niet blijven rondlopen, ik ben vervolgens aan de slag gegaan en startte een zoektocht naar mezelf. 

Mijn zoektocht bracht me bij tal van andere coaches en therapeuten, die elk op hun manier wat licht wierpen op mijn pad. 

Inmiddels ben ik zo ver dat ik mijn pad helder heb. Op de vraag “Wat wil je nu zelf?” kan ik intussen vlot een antwoord geven, ik werk namelijk volop aan het leven wat ik nu voor mezelf wil.  Ik weet dat anderen helpen om op hun beurt hun pad helder te krijgen, iets is wat ik nog levenslang wil doen. En daarbij zet ik graag de paarden in. Ik heb ‘aan den lijve’ mogen ondervinden met welke kracht zij me konden bijstaan en wil dit cadeau graag nu doorgeven in mijn eigen coachpraktijk..

Liesanne Boeren Heron Coaching, coaching met paarden

Ben jij klaar voor die deep-dive in jezelf? 
Om laagje voor laagje los te werken wat los mag komen?