De weg naar verandering

 

 Wie ben jij en wat leeft er diep vanbinnen?

Wat is jouw plek in deze wereld en hoe kan je die innemen?

Waar wil jij naartoe en waarom en hoe? 

 Op al deze vragen en meer zoek ik graag samen met jou een antwoord. Het leven wordt alsmaar hectischer. Je moet vanalles en wordt langs allerlei kanten overbevraagd. Voor je het weet loop je jezelf voorbij. Letterlijk. Door constant te beantwoorden aan de druk van de buitenwereld, vergeet je hoe belangrijk het is om ook naar binnen te kijken, naar jezelf.  Ook jij verdient aandacht van jezelf. Eens je jezelf terug hebt gevonden, kan je bepalen hoe jij als jezelf naar buiten wil komen. Hoe jij je hart naar buiten wil brengen. Stevig en sterk. 

Het is hoog tijd om aan de slag te gaan, niet? 

Vanuit rust jezelf (terug)vinden

Vanuit je innerlijke zelf groeien naar de juiste focus

Vanuit focus naar strategie

Een eerste belangrijke stap naar verandering, is tot jezelf komen. Stap uit de drukte en hectiek van alledag en kom tot rust. Vanuit deze rust kan je jezelf (terug)vinden.

We passen verschillende technieken toe om de verbinding met onszelf weer tot stand te brengen.

Eens de verbinding aanwezig is, is het belangrijk om deze blijvend te maken. Dit doen we door belemmeringen en blokkades op te sporen en op te ruimen.

Gedurende dit proces komt er een nieuwe focus tot stand, een focus die niet meer draait om de buitenwereld maar een focus die erop gericht is naar buiten te brengen wat er diep binnenin je leeft. Jij dus.

Naar buiten brengen wat er diep vanbinnen leeft, is niet eenvoudig. Je moet immers voortdurend opboksen tegen een omgeving die doordrongen is van je oude gewoontes.

Je hebt dus nood aan een goed plan, een strategie om op je bestemming te geraken. Die strategie maken we samen. Letterlijk een houvast voor en een duidelijke focus naar datgene wat je wil bereiken. Eens de strategie er is, is er geen weg terug. Het enige pad dat je nog wil en kan bewandelen is het jouwe. 

Ben jij er klaar voor?

Loopbaancoaching voor werknemers en ondernemers in samenwerking met