De weg naar verandering

 

 Wie ben jij en wat leeft er diep vanbinnen?

 

Wat is jouw plek in deze wereld en hoe kan je die innemen?

 

Waar wil jij naartoe en waarom en hoe? 

 Op al deze vragen en meer zoek ik graag samen met jou een antwoord. Het leven wordt alsmaar hectischer. Je moet vanalles en wordt langs allerlei kanten overbevraagd. Voor je het weet loop je jezelf voorbij.
Letterlijk.
Door constant te beantwoorden aan de druk van de buitenwereld, vergeet je hoe belangrijk het is om ook naar binnen te kijken, naar jezelf. Ook jij verdient aandacht van jezelf.
Eens je jezelf terug hebt gevonden, kan je bepalen hoe jij als jezelf naar buiten wil komen. Hoe jij je hart naar buiten wil brengen. Stevig en sterk. 

Het is hoog tijd om aan de slag te gaan, niet?

 

ik werk in mijn begeleiding graag vanuit drie pijlers: rust, bewustzijn en strategie. Deze pijlers zitten impliciet besloten in mijn werking. 

Door aan alle drie te werken, komen we makkelijker bij de kern van de zaak en worden veranderingen goed verankerd.  

Vanuit rust jezelf (terug)vinden

Vanuit je innerlijke zelf groeien naar een verruimd bewustzijn

Vanuit focus naar strategie

Een eerste belangrijke stap naar verandering, is tot jezelf komen. Stap uit de drukte en hectiek van alledag en kom tot rust, op het prachtige domein van Soulhorses.
Vanuit deze rust kan je jezelf (terug)vinden.

We passen verschillende technieken toe om de verbinding met onszelf weer tot stand te brengen.

Eens de verbinding aanwezig is, is het belangrijk om deze blijvend te maken. Dit doen we door belemmeringen en blokkades op te sporen en op te ruimen. We laten ons onderbewustzijn, ons hart spreken en volgen deze energie totdat er binnenin iets verschuift en transformatie mogelijk wordt.

Gedurende dit proces verschuift je bewustzijn. Het wordt ruimer. Je beseft welke zaken er echt toe doen. Bovendien is deze verruiming blijvend. 

Je krijg hiermee een vernieuwde focus, die niet meer draait om de buitenwereld maar een focus die erop gericht is naar buiten te brengen wat er diep binnenin je leeft. Jij dus.

Naar buiten brengen wat er diep vanbinnen leeft, is niet eenvoudig. Je moet immers voortdurend opboksen tegen een omgeving die doordrongen is van je oude gewoontes.

Je hebt dus nood aan een goed plan, een strategie om op je bestemming te geraken. Die strategie maken we samen. Letterlijk een houvast voor en een duidelijke focus naar datgene wat je wil bereiken. Eens de strategie er is, is er geen weg terug. Het enige pad dat je nog wil en kan bewandelen is het jouwe. 

Ben jij er klaar voor? Vraag je gratis kennismakingsgesprek aan.

Over mezelf

Ik ben Liesanne, in mijn nog jonge leven ben ik al erg op zoek geweest naar mezelf. Ik liet me vaak meeslepen door verwachtingen van anderen, waardoor ik zelf eigenlijk stuurloos raakte. Tot iemand me de vraag stelde “Maar wat wil je nu zelf? Wat als je iets met je leven mag doen, wat je ook effectief leuk vindt, wat zou dat dan zijn?
Het klinkt misschien bizar, maar ik had helemaal geen idee. Ik voelde me vervolgens erg neerslachtig, een grijze muis die opgaat in de massa. 

Met dat gevoel wilde ik niet blijven rondlopen, ik ben vervolgens aan de slag gegaan en startte een zoektocht naar mezelf. Die begon bij een hippotherapeute, iemand die therapie geeft met het paard als hulpmiddel. Voor mij was dit een laagdrempelige manier om aan mezelf te werken. Ik heb altijd graag met dieren gewerkt, en miste dit contact.

Mijn zoektocht bracht me nog bij tal van andere coaches en therapeuten, die elk op hun manier wat licht wierpen op mijn pad. 

Inmiddels ben ik zo ver dat ik mijn pad helder heb. Op de vraag “Wat wil je nu zelf?” kan ik intussen vlot een antwoord geven, ik leef namelijk volop het leven wat ik nu voor mezelf wil.  Ik weet dat anderen helpen om op hun beurt hun pad helder te krijgen, iets is wat ik nog levenslang wil doen. En daarbij wil ik graag de paarden inzetten. Ik heb ‘aan den lijve’ mogen ondervinden met welke kracht zij me konden bijstaan en wil dit cadeau graag doorgeven.

Loopbaancoaching voor werknemers en ondernemers in samenwerking met

Liesanne Boeren Heron Coaching, coaching met paarden