Over Liesanne

Laat de magie van paardencoaching jouw leven veranderen

 Wie ben jij en wat leeft er diep vanbinnen? 

Wat is jouw plek in deze wereld en hoe kan je die innemen?

Waar wil jij naartoe en waarom en hoe? 

Op al deze vragen en meer zoek ik graag samen met jou en paard Lena een antwoord.

Van hectisch en stress naar rust en een ruimer bewustzijn

Het leven wordt alsmaar hectischer.
Je moet vanalles en word langs allerlei kanten overbevraagd. 
Voor je het weet loop je jezelf voorbij.

Letterlijk. 
Door constant te beantwoorden aan de druk van de buitenwereld, vergeet je hoe belangrijk het is om ook naar binnen te kijken, naar jezelf. Ook jij verdient aandacht van jezelf. 
Eens je jezelf terug hebt gevonden, kan je bepalen hoe jij als jezelf naar buiten wil komen. Hoe jij je hart naar buiten wil brengen. Stevig en sterk. 

Het is hoog tijd om aan de slag te gaan, niet?

Vanuit rust jezelf (terug)vinden

Een eerste belangrijke stap naar verandering, is tot jezelf komen. Stap uit de drukte en hectiek van alledag en kom tot rust, op het prachtige domein van Soulhorses.
Vanuit deze rust kan je jezelf (terug)vinden.

We passen verschillende technieken toe om de verbinding met onszelf weer tot stand te brengen.

Vanuit je innerlijke zelf groeien naar een verruimd bewustzijn

Eens de verbinding aanwezig is, is het belangrijk om deze blijvend te maken. Dit doen we door belemmeringen en blokkades op te sporen en op te ruimen. We laten ons onderbewustzijn, ons hart spreken en volgen deze energie totdat er binnenin iets verschuift en transformatie mogelijk wordt.

Gedurende dit proces verschuift je bewustzijn. Het wordt ruimer. Je beseft welke zaken er echt toe doen. Bovendien is deze verruiming blijvend. 

Je krijg hiermee een vernieuwde focus, die niet meer draait om de buitenwereld maar een focus die erop gericht is naar buiten te brengen wat er diep binnenin je leeft. Jij dus.

Vanuit focus naar strategie

Naar buiten brengen wat er diep vanbinnen leeft, is niet eenvoudig. Je moet immers voortdurend opboksen tegen een omgeving die doordrongen is van je oude gewoontes.

Je hebt dus nood aan een goed plan, een strategie om op je bestemming te geraken. Die strategie maken we samen. Letterlijk een houvast voor en een duidelijke focus naar datgene wat je wil bereiken. Eens de strategie er is, is er geen weg terug. Het enige pad dat je nog wil en kan bewandelen is het jouwe. 

Heroncoaching coaching met paarden Liesanne Boeren en Lena

Waarom paard-en loopbaancoaching combineren?

Paarden zijn heel erg gevoelige dieren die veel informatie oppikken. Ze leren ons hierdoor veel over onszelf. In een coaching waarbij de paarden betrokken zijn, vinden veel meer doorbraken en transformaties plaats door de interventies van het paard. 

Een paard staat met zijn 4 benen in het nu. Waar wij mensen nog veel in ons hoofd leven, doet een paard dat niet. Een paard is geaard en leeft vanuit zijn “gut feeling” ofwel intuïtie. Dit vermogen hebben wij als mens ook. Door te werken met paarden, worden we zelf uitgenodigd om ook weer met onze intuïtie aan de slag te gaan. 

 

Liesanne coacht dus het allerliefst vanuit die verbinding met haar paard Lena. Ze weet dat dit de mooiste resultaten oplevert. 

 

 

Coaching kan op een erg laagdrempelige manier door gebruik te maken van de VDAB loopbaancheque. 

Waarom Liesanne jou kan helpen

Liefdevolle ziel die op een intuïtieve manier jou weer in contact brengt met jezelf, met jouw unieke magie.

Op het vlak van “loopbaan” heb ik me altijd een buitenbeentje gevoeld. Ik vluchtte vaak door (te) veel hooi op mijn vork te nemen, altijd bezig te zijn en de lat hoog te leggen. 

Pas toen mijn dochtertje Eloïse geboren werd, kwam daar verandering in. Ik voelde namelijk dat het niet meer lukte om al die verschillende ballen de lucht in te houden, en realiseerde me dat het tijd was om het écht anders aan te pakken. Het was dat of crashen. 

Het anders aanpakken, dat was absoluut geen eenvoudig proces voor mij. Ik durfde maar moeilijk de ene deur dicht te gooien. De angst voor het onbekende hield me tegen. Tot ik er op een dag plots echt klaar mee was. Ik hakte de knoop door en diende mijn verlofstelsel in in het onderwijs om het jaar erop nog slechts halftijds te starten. Ook dat was een hele stap, met een extra gezinslid erbij toch kiezen voor minder inkomen.

Intussen begin ik daar gelukkig wel de vruchten van te plukken. Ik heb veel meer vrijheid en vooral veel meer energie om te doen wat ik graag doe. Financieel loopt het ook allemaal wel los. Dat geeft dus ook vertrouwen.

 

Ik help ook jou graag in die zoektocht naar een leven wat bij jou past. Hoe ziet dat plaatje eruit? En hoe kom je daar?

Ik help je graag op weg om dit helder te krijgen. Dat doe ik graag samen met de paarden. Al van in mijn jeugd ben ik gefascineerd door de helende kracht die dieren, paarden in het bijzonder, op ons kunnen hebben. 

Samen met de paarden help ik je om weer in contact te komen met jouw authentieke zelf, je ziel en levensmissie. Ik leer je je hart weer te openen en van hieruit te gaan leven.

Getuigenissen

Liesanne heeft mij heel goed begeleid, ik had direct een vertrouwd gevoel bij haar. Ze is een aangenaam persoon en straalde rust uit, net als de omgeving waardoor ik meteen op mijn gemak was. Samen met haar paard Lena vormt ze een hecht duo. Liesanne speelt heel goed in op het gedrag van Lena waardoor ze zo gericht vragen kan stellen. Deze vragen nodigen je uit om naar je gevoel te gaan en het antwoord vanuit jezelf te gaan zoeken. Liesanne kan ook heel goed verwoorden wat ik voel of wil aangeven. Ze vat dit mooi samen in korte heldere en krachtige zinnen die mij goed bijblijven en in essentie samenvatten waar het op neer komt. Ik vond de afsluitmomentjes waar we samenzaten om de actie met het paard samen te vatten en het POP aan te vullen, gezellig aan de tafel buiten met een glaasje water of kop thee, heel fijn. Dat hielp mij echt vooruit om de verworven inzichten te vergroten. Ook de tips die ze gaf (dagboekje, boek over zelfcompassie,..) en de affirmatie kaarten trekken was een leuke aanvulling en meerwaarde. Ze heeft mij echt geholpen samen met haar paard om voor mezelf tot bepaalde inzichten te komen o.a : heb geleerd om ook naar mezelf mijn hart open te stellen en naar mijn gevoel te gaan, en nog veel meer. – An

Heroncaoching coaching met paarden

Ik merk dat ik al anders overal in sta, ik probeer meer los te laten en beslissingen gewoon te laten indringen. Het traject bij Liesanne heeft echt fundamenteel dingen voor mij in beweging gezet. Ze speelt heel goed in op wat haar paard Lena laat zien, weet het visuele goed te vertalen in woorden die blijven hangen. – Sabine 

Het was voor mij een bijzondere en unieke ervaring en ga hier dikwijls met een warm grovel aan terug denken. Zeker als in naar de foto/coachingkaart kijk van de paarden en de mooie steen die ik op het einde van het traject van Liesanne heb meegekregen als reminder. Ze hebben een speciaal plekje gekregen in mijn kamer zodat ik telkens in het voorbij lopen aan dit unieke traject kan terugdenken. Mooie herinneringen aan mijn transformatieproces om te koesteren! Dankjewel Liesanne en Lena voor de fijne coaching en begeleiding! Ik kom zeker nog wel eens bij jullie terug! Liefs, –  Bieke

Publicaties

Liesanne en Lena mochten al verschijnen in verschillende artikels, reportages en blogs. Lees je graag mee? 

Klik de links aan die je interesseren om een kijkje te nemen naar de publicaties. 

Heroncoaching coaching met paarden Liesanne Boeren en Lena