Loopbaancoaching

Heroncoaching Loopbaancoaching met paarden in Gierle

Op weg naar meer "jobplezier"

Hoe paardencoaching je weer meer werk- en levensvreugde kan brengen.

Je weet wat je niet meer wil in je job of leven, maar krijgt nog niet helemaal helder wat je wel wilt.

 • Sta je ’s ochtends op met een diepe zucht wanneer je denkt aan de werkdag die nog moet komen?
 • Doe je je werk graag, maar raak je toch telkens weer opgebrand?
 • Voel je je steeds vaker niet meer verbonden met je collega’s en heb je het gevoel dat je continu achter de feiten aanloopt?
 • Misschien vraag je je af of dit echt alles is, ook al heb je alles wat je nodig hebt?
 • Voel je je gefrustreerd en krijg je geen helder beeld van hoe je dit kunt aanpakken?

Herken jij jezelf in bovenstaande situaties? Dan kan loopbaancoaching jou wellicht helpen.

Bij Heron Coaching ben je aan het juiste adres om hier verandering in te brengen. Liesanne helpt je om weer zelf plaats te nemen achter het stuur van je leven. Ze helpt je, samen met de paarden, om te ontdekken hoe je jouw leven anders kunt vormgeven. 

 

Loopbaancoaching is momenteel gesubsidieerd door de overheid via de VDAB loopbaancheques. Dit betekent dat je tegen een voordelig tarief al bij een kwaliteitsvolle coach terecht kunt. 

Waarom loopbaancoaching kan helpen om weer stevig in je schoenen te staan.

Een traject is erg persoonlijk en op maat gemaakt. Jouw behoeften staan centraal. We starten met jouw loopbaanvraag, maar betrekken ook elementen uit je persoonlijke leven. Werk en leven zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens het traject werken we op verschillende niveaus aan zelfontwikkeling. We schillen laag voor laag af totdat we bij de essentie komen: jouw kern. We volgen hierbij jouw intuïtie en die van de paarden om verschuivingen in gang te zetten die een blijvende transformatie als resultaat hebben. 

Na een traject ben je, in bepaalde stukjes, een heel ander mens. Je hebt inzichten opgedaan, overtuigingen naast je gelegd en stappen gezet die niet meer terug te draaien zijn. Dat is de krachtig van een coachtraject. 

Hoe ik jou kan helpen

Hallo! Ik ben Liesanne, liefdevolle en intuïtief coach. En ik breng je graag weer in contact met jezelf en met jouw unieke magie.

“Op het vlak van “loopbaan” heb ik me altijd een buitenbeentje gevoeld. Ik wist wel ongeveer welke richting ik wilde opgaan met mijn job, maar de vorm voelde nooit helemaal goed. Het jasje leek, zeg maar, nooit écht te passen. Ik vluchtte door veel hooi op mijn vork te nemen, altijd bezig te zijn en de lat hoog te leggen.

Pas toen mijn dochtertje Eloïse geboren werd, en ik voelde dat het niet meer lukte om al die verschillende ballen de lucht in te houden, realiseerde ik met dat het tijd was om het écht anders aan te pakken. Het was dat of crashen en in een burn out belanden.

Dat was een pittig proces. Een proces waarbij ik ook een beetje “rouwde” om het beeld dat ik had over hoe het allemaal zou moeten zijn. Dit paste niet meer bij mij. Ik nam meer en meer afstand van wat ‘de maatschappij’ voorschrijft en begon keuzes te maken voor mezelf.

Intussen begin ik daar de vruchten van te plukken. Ik heb meer vrijheid en vooral veel meer energie om te doen wat ik graag doe.Ik help ook jou graag in die zoektocht naar een leven wat bij jou past. Hoe ziet dat plaatje eruit? En hoe kom je daar?

Ik help je graag op weg om dit helder te krijgen. “

Liesanne Boeren Heron Coaching, coaching met paarden
Heroncoaching coaching met paarden Liesanne Boeren en Lena

Loopbaancoaching én paarden, dat is gegarandeerd succes!

Liesanne brengt jou in haar coachings in contact met de magie van de paarden. Vertrouwen op hun intuïtie en de energie volgen. Dat is waar het in essentie om draait. 

Een paard voelt haarfijn aan wat er in je omgaat en kan dit als het ware net zoals een spiegel zichtbaar maken. Dit maakt dat we sneller naar de essentie kunnen gaan dan in een klassiek coachingsgesprek. 

Meer weten over hoe paardencoaching werkt? Lees ook “paardencoaching 

Een voorbeeld uit de praktijk

Bieke ervaart erg veel werkdruk. Ze geeft aan dat ze moeilijk grenzen kan stellen en vaak erg moe is. Samen kijken we eerst naar wat er allemaal speelt. We kijken, samen met de paarden, naar hoe de persoonlijkheid van Bieke juist in elkaar zit. Welke kwaliteiten heeft ze? Welke drijfveren? Maar ook: welke overtuigingen belemmeren haar?

Zo ontdekken we dat Bieke zichzelf eigenlijk een ideaalbeeld voorhoudt, wat voor haar helemaal niet klopt. Het beeld dat ze geschetst heeft, put haar uit. Ze wordt er ongelukkig van omdat ze er niet aan voldoet. 

Samen gaan we op weg, zoeken we uit hoe dit beeld dan wel zou mogen zijn. Er volgen een aantal, vaak emotionele, sessies met het paard waar Bieke dichterbij zichzelf komt. Daarnaast krijgt Bieke ook kleine opdrachtjes mee naar huis, om actief iets te doen aan de werkdruk. 

Aan het einde van het traject geeft Bieke aan dat ze emotioneel heel erg veel heeft kunnen loslaten. Ze heeft meer rust gevonden en kan zichzelf de ruimte geven om te zijn wie ze werkelijk is. Dit is verademend. Daarnaast zorgt het feit dat ze zichzelf aanvaard heeft, er ook voor dat ze het veel makkelijker vindt om haar grenzen te stellen op het werk. Ze kan en durft nu veel beter aangeven wanneer het te veel is, en het werk wordt beter verdeeld over de verschillende collega’s.

Wat houdt een traject in?

Omdat verandering niet van dag één op twee plaatsvindt, is het belangrijk om stapsgewijs te werken. Een traject, met meerdere contactmomenten, is hiervoor ideaal.

In een loopbaancoaching starten we altijd met een breed verkennend gesprek. Hier kijken we naar jouw loopbaanvraag en ook naar wat hier onder zit. We gaan dan ook meteen aan de slag met paard Lena. We trekken de wei in en gaan gericht op zoek naar antwoorden op jouw vraag. We brengen hiervoor in kaart wie je bent, wat je talenten, vaardigheden en drijfveren zijn. Vervolgens kijken we hoe dit zich verhoudt tot je huidige job en welke acties er nodig zijn om dit beter op elkaar af te stemmen.  

Om alles overzichtelijk te houden, vatten we de belangrijkste inzichten na een sessie steeds samen in een logboekje. Hierin komen ook al de actiepunten en concrete stappen te staan die je nog moet zetten. Zo heb je steeds iets fysiek en tastbaar bij de hand om naar terug te grijpen. 

Tarieven

Loopbaancoaching wordt gesubsidieerd door de overheid dmv de VDAB Loopbaancheque. 

4u begeleiding kost je zo €45 (één cheque)

7u begeleiding kost je €90 (twee cheques) 

Getuigenissen

Liesanne & Lena hebben me geholpen om meer rust te vinden in mijn hoofd. Ik ontdekte waar het allemaal echt om draaide en kan sindsdien zaken veel sneller loslaten. Op het werk kan ik hierdoor ook veel beter mijn grenzen stellen.
Lotte
Ik kwam bij Liesanne terecht, op het randje van een burn out. Wat deden de sessies met haar en Lena me deugd! Ik heb mezelf weer gevonden. De oefeningen die ik na de sessies mee naar huis kreeg, hebben ook echt geholpen om dit vast te houden, in het dagelijks leven.
Rob
Lena leerde me dat het oké is om naar mijn "kindstukken" te kijken, de pijn te omarmen en er liefdevol naar te kijken. Haar zachte energie heeft me geholpen om mijn pijn een plaats te geven. Sindsdien voel ik me echt een pak opgeluchter en sta ik steviger in mijn schoenen. Plotseling is het geen probleem meer voor mij, om mijn grenzen aan te geven.
Heroncaoching coaching met paarden
Bieke

Hoe zou het voor je zijn ...

Om al je vragen, twijfels en bedenken rond je loopbaan en persoonlijke leven om te toveren naar een diep gevoel van vertrouwen en zekerheid? 

 • Weer elke ochtend vol energie en goesting opstaan.
 • Een perfecte balans vinden tussen werk, privé en gezin.
 • Weten waar je voor staat, in je kracht staan en van hieruit de juiste keuzes maken.

Je hoeft het niet alleen te doen.

Als je er klaar mee bent
en er klaar voor bent
om aan een transformerende reis te beginnen… 
Dan staan wij, Liesanne & Lena, graag gedurende een tijdje aan je zij.

Zit je nog met vragen?

Wil je over 3 jaar nog steeds zijn waar je nu bent? Of moet er iets anders? 

Ben je bereidt om uit je “luie zetel” te komen om die verandering in te zetten? 

Ben je iemand die geen urenlange gesprekken wil voeren, maar graag meteen naar de kern en actie gaat? 

Dan is dit wat je nu nodig hebt. 

Lees nog eens rustig mijn website door en neem vrijblijvend even contact met mij op, we bellen of je komt eens langs. Zo kun je kijken of het klikt en of de manier van werken bij jou past. 

Geen probleem. Er komen heel wat mensen bij me langs die geen ervaring hebben met paarden en er zelfs een beetje bang van zijn. Ik help je en geef je het vertrouwen dat je nodig hebt om met de paarden aan de slag te gaan. Zie je het echt niet zitten om bij de paarden te zijn, dan passen we de manier van werken aan. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt bij wat je doet.

Voor loopbaanbegeleiding kan je gebruik maken van loopbaancheques. Klik hier om te kijken of je hiervoor in aanmerking komt. Een cheque kost je €45, de eerste cheque geeft je recht op 4u begeleiding daarna kan je een tweede cheque aanvragen die je nog eens 3u begeleiding oplevert.

Geen recht op een loopbaancheque? Dan hanteren we de volgende tarieven: 
Basis traject: 4u begeleiding, in 2 à 3 sessies: €340 

Deep-Dive traject: 7u begeleiding in 4 à 5 sessies: €545 

Elke losse vervolgsessie kost je €85.


Heb jij het gevoel dat dit écht voor jou de oplossing is, maar lukt het financieel even niet? Neemt vrijblijvend contact op om te kijken wat er mogelijk is.  

Het aanvragen van een loopbaancheque is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Je vindt de info op de site van VDAB. Kun je er niet goed aan uit? Geef een seintje en dan help ik je op weg!  Wanneer je de aanvraag en betaling in orde gebracht hebt, ontvang je binnen de twee weken al je eerste cheque en kunnen we aan de slag gaan!

Ik werk vooral vanuit mijn intuïtie. Aan het einde van de rit heb je dus geen standaard A4’tje in handen waarop staat welke job nu bij jou past en wat nu een hele reeks van jouw kwaliteiten zijn. Neen, we gaan aan de slag met jouw unieke vraag en daar zoeken we een antwoord bij. Aan het einde heb je dus heel wat inzichten over jezelf en je loopbaan opgedaan en heb je een concreet plan om verder aan de slag te kunnen.

“Disclaimer”: Deze inzichten doen zich voor op een diepere laag van je bewustzijn, waardoor ze blijvend zijn en net als bij een domino-blokje een hele reeks andere dingen in beweging brengen. Je kunt dus best wel stellen dat je op bepaalde vlakken, na een coachtraject, een ander mens bent geworden.

Overtuigd?

Paardencoaching

Ja, ik kies voor verandering, ik kies voor mezelf!

Laat hieronder je gegevens achter, zodat Liesanne je kan contacteren voor een kennismakingsgesprek.

  VDAB Loopbaancheque

  Als werknemer of zelfstandige, die woont in België en er minimum 7 jaar werkt, heb je elke 6 jaar recht op 2 loopbaancheques. De eerste geeft je recht op 4 u loopbaanbegeleiding, de tweede cheque nog eens 3u. Voor elke cheque betaal je slechts €40. 

  Kijk hier of je in aanmerking komt om een loopbaancheque aan te vragen.