Kennismakingsworkshop: op weg naar je unieke zelf.

Mini Workshop bij de paarden

Een dagdeel samen met een kleine groep, met de paarden in de wei om te onderzoeken wat de volgende stap is in jouw loopbaan.

Waar ligt jouw pad? Waar word jij gelukkig van? Hoe wil jij je leven inrichten?
En welke job past hierbij?
Het is allemaal nog niet zo gemakkelijk. Misschien heb je - door alle drukte - niet eens tijd om er echt over na te denken, of misschien weet je goed wat je wil, maar durf je de stap nog niet te nemen.  

Samen met de paarden onderzoek ik graag wat de volgende stap is.

Voor wie?

Als je je hierin herkent, is deze Mini Workshop bij de Paarden iets voor jou:

  • je staat s’ochtends op met een diepe zucht wanneer je denkt aan de werkdag die voor je ligt.
  • Je geeft jezelf voor de volle 100%, en bent helemaal leeg als je thuis komt.
  • Je hebt eigenlijk alles, maar toch vraag je je af of dit het nu is?
  • Je vindt het moeilijk om je grenzen te stellen, om aan te geven aan je baas of collega’s dat het genoeg is.
  • Je overweegt om een loopbaantraject te starten, maar twijfelt nog of deze manier van werken bij je past.
Heroncoaching Loopbaancoaching met paarden in Gierle

Wat de paarden je vertellen....

Deze Mini Workshop is de eerste nieuwe stap in jouw loopbaan bepalen en onderzoeken waar je echt graag je bed voor uit komt.

Gedurende deze Mini Workshop gaan we aan de slag met enkele concrete oefeningen, waarbij we kijken naar de reactie en feedback die we van de paarden krijgen maar ook naar de emoties die de paarden oproepen bij ons. Werken doen we zowel in groep als individueel zodat je persoonlijke stukken zeker voldoende ruimte krijgen. Werken in een kleine groep biedt vaak ook de mogelijkheid om van elkaar te leren, een groep komt niet zomaar bij elkaar. De ervaring leert dat er altijd stukken zijn die elkaar raken of overlappen, waardoor je van de ander kan leren. 

Om te ontdekken wat nu die eerste nieuwe stap in je loopbaan kan zijn, werpen we een blik in de toekomst en maken we, door gebruik te maken van onze intuïtie, contact met je toekomstige zelf die jouw potentieel al leeft.

Na deze workshop ga je naar huis met een bom van nieuwe informatie en inzichten, die ervoor zorgen dat de shift naar de loopbaan en het leven wat bij jouw past ingezet is. Ook blokkades en emoties die vastzitten, komen aan het licht. Je hebt een concreet beeld van hoe jouw loopbaan en leven er voor jou in de toekomst mag uitzien en hebt ook al zicht op welke eerste kleine (of grote) stappen je hiervoor moet gaan zetten.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Ik ben Liesanne.  Op het vlak van “loopbaan” heb ik me altijd een buitenbeentje gevoeld. Ik wist wel ongeveer welke richting ik wilde opgaan met mijn job, maar de vorm voelde nooit helemaal goed. Het jasje leek, zeg maar, nooit écht te passen.  

Ik ben gestart in het onderwijs, en heb daar een heel parcours afgelegd. Van secundair, naar buitengewoon tot lesgeven in Nederland. Telkens voelde “het” nooit exact goed. Nergens had ik het gevoel: “Ja, dit is het nu!”. En ik bleef maar zoeken, bleef maar alles geven. Pas toen mijn dochtertje Eloïse geboren werd, en ik voelde dat het niet meer lukte om al die verschillende ballen de lucht in te houden, realiseerde ik met dat het tijd was om het anders aan te pakken. Het was dat of crashen en in een burn out belanden. Ik nam bewust afstand van wat ‘de maatschappij’ voorschrijft en om – eindelijk – echt voor mezelf te kiezen en meer energie te steken in het coachen met paarden, iets wat ik al langere tijd deed naast mijn werk.

Ik help ook jou graag in die zoektocht naar een leven wat bij jou past. Hoe ziet dat plaatje eruit? En hoe kom je daar? Ik begeleid je graag op weg om dit helder te krijgen. 

Hoe paarden je kunnen helpen om keuzes te maken bij je loopbaan

Paarden reageren op wat er is. Niet op waar wij allemaal aan denken of in ons hoofd mee bezig zijn.
Zij leven echt vanuit hun “zijn” en reageren ook vanuit deze plek. Ze gaan dus aan de slag met jouw manier van “zijn”. Dit doen ze zonder oordeel. Ze geven je hiermee liefdevol de ruimte om contact te maken met die moeilijke stukken in jezelf die een plaats zoeken. 

Deze ruimte maakt dat ook ons bewustzijn ruimer wordt. In plaats van te focussen op het probleem, nodigen paarden ons uit om naar de mogelijkheden en het potentieel te kijken. Ze helpen ons om in contact te komen met die beste versie van onszelf.

Hoe anderen het werken met de paarden ervaren hebben:

Liesanne coacht op een heel aangename manier. Mooi hoe het paard erg specifieke dingen voor mij spiegelde. Dankjewel voor deze kansen en inzichten, ook dankjewel Mika.
Beatrijs
Ondernemer
Liesanne en Lena hebben me geholpen met een beeld te schetsen van wie ik nu precies ben en wat mij energie geeft. Ze kan heel goed benoemen en concreet maken tot wat die 1001 gedachten nu zouden kunnen leiden. Ze heeft me doen inzien dat een volledige carrièreswitch niet meteen hoeft, maar dat voor mij een halftijdse aanvulling ideaal zou zijn. Liesanne gaf me veel concrete tips waarmee ik verder aan de slag kan. Dankjewel Liesanne, voor de fijne begeleiding.
Katrien
Wauw, wat een ervaring! Liesanne speelt heel goed in op wat het paard laat zien, en zo stelt ze heel gericht vragen. Hierdoor kreeg ik echt de kans om na te denken op een diepere laag om zo bij te leren over mezelf. Daarnaast gebeurt alles in een rustige, fijne omgeving waar ik echt mezelf kon zijn en mijn gevoel openlijk kon voelen.
Brenda
Ik volgde een traject bij Liesanne en Lena, en heb daar geen moment spijt van gehad. Liesanne heeft me heel goed begeleid, vertrouwen en uitleg gegeven. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Ik ging aan de slag met de paarden om terug plezier te vinden in mijn werk en minder vermoeid thuis te komen. Door middel van oefeningen en de interactie met het paard, stelde ik kleinere doelen om mijn grote doel haalbaar te maken. Het was een leuke ervaring en ik had nooit gedacht dat paarden je zo goed kunnen spiegelen. Hierdoor leer je jezelf steeds beter kennen en kreeg ik ook een beter beeld van waar ik op vastliep.
Yasmnine
Heroncoaching coaching met paarden Liesanne Boeren en Lena

Programma

Deel 1: Kennismaking.

Deel 2: Aan de slag met de paarden en jouw thema

Deel 3: Samenvatten, reflecteren en een blik op de toekomst in de vorm van een concreet stappenplan op maat.

Data

Zaterdag 29 oktober 2022, van 10u tot 13u

Zaterdag 19 november 2022, van 13u tot 16u

Locatie: Soulhorses – Oude Lillebaan 17, Gierle.

Prijs

Deze workshop kost €30.

 

Een loopbaantraject als vervolg op de workshop

Indien je na de workshop beslist om te starten met een loopbaantraject, dan wordt het bedrag van deze workshop je volledig terugbetaald! Loopbaancoaching is een vorm van coaching die gesubsidieerd is door de overheid (VDAB Loopbaancheques). En dat is mooi meegenomen! Dat betekent namelijk dat jij aan een erg laagdrempelig tarief een traject kan instappen.

Gedurende het traject ga je samen met mij en paard Lena aan de slag. Samen kijken we eerst naar wat er allemaal speelt. We brengen dit in kaart en gaan vervolgens bepalen welke acties er genomen moeten worden.

Check hier alvast of jij in aanmerking komt voor een loopbaanchequ

Basis:  4u begeleiding, verdeeld over 2 à 3 sessies + nazorg gesprek.
Met loopbaancheque: €40
Zonder loopbaancheque: € 376

Deep Dive: 7 à 8u begeleiding, verdeeld over 4 à 5 sessies + nazorg gesprek.
Met loopbaancheque: €80 
Zonder loopbaancheque €646

Word je niet meer blij van je werk? Kom dan naar de workshop met de paarden!

Laat hier je gegevens achter, dan stuur ik je alle praktische info toe en is je plaats gereserveerd.