Strategie met ballen

Jouw bestemming

Of je nu een ondernemer, werknemer of student bent, iedereen heeft dromen en maakt plannen. We staan nooit stil en zijn altijd onderweg, maar waarnaartoe? Zonder een duidelijke bestemming heb je geen idee welke keuzes je op je route moet maken. Keuzes maken als het even anders gaat dan verwacht… Het is dan erg verleidelijk om je te laten meeslepen door de sleur en hectiek van alledag. En voor je het weet zit je in een situatie waarin je eigenlijk niet thuishoort.  Wat je dan nodig hebt is een duidelijke strategie.

De methode

Strategie met ballen is een methode van 7 ballen aan een touwtje. In de methode gaan we op zoek naar jouw bestemming, door een invulling te geven aan de ballen “Wie, wat en waarom”. Vervolgens geven we ook een invulling aan de route ernaartoe, door te kijken naar de ballen “ooit, lang, kort en nu.” Het touwtje zorgt vervolgens voor het verband, zodat alles klopt.

 

Strategie One

Deze sessie duurt 3uur. Aan de hand van de A0-poster wordt er in een individueel gesprek live jouw strategie opgetekend. Keuzes worden ter plekke getoetst en gemaakt, je zit er met je neus even helemaal bovenop. De vragen zijn scherp en effectief, de poster houdt het geheel erg concreet. 

Strategie one is erg geschikt voor iedereen die NU in actie wil komen maar niet weet wat te doen. 

Liesanne is gekwalificeerd partner van strategie met ballen.