Lichaamswerk

Maak voor goed komaf met je belemmeringen.

Ben jij klaar om de verschillende laagjes rondom jouw bewustzijn te verkennen? 

Voel je dat het klaar is voor de volgende stap in je leven maar zit er je nog iets in de weg?

Stuurt je lichaam je signalen, in de vorm van pijn of sensaties, en ben je benieuwd naar wat het je wil vertellen?

 

Liesanne neemt je mee op reis doorheen je innerlijke wereld. 

Ze volgt je lichaam en luistert naar wat het vertelt over je gevoelens, gedachten en herinneringen. 

Samen ont-dek en ontrafel je wat er leeft in je onderbewustzijn. 

Belemmeringen worden tastbaar, voelbaar en veranderbaar. 

Liesanne Boeren Heron Coaching, coaching met paarden

Hoe lichaamswerk je kan helpen op een zachte manier naar imprints te kijken.

Je lichaam bevat oneindig veel wijsheid. Het weet, voelt en verwerkt dingen die voor je hersenen niet bevatbaar zijn. 

Luisteren naar je lichaam is niet enkel belangrijk voor je gezondheid, het kan je ook helpen om belemmeringen in de vorm van imprints op te ruimen. En dat opent dan weer deurtjes zodat de energie in je systeem weer kan gaan stromen. De weg naar je potentieel ligt vrij. 

Wat zijn imprints? 

Doorheen je leven maak je veel mee. Ingrijpende ervaringen verwerk je in je lichaam. Dit wil ook zeggen dat ervaringen die niet of deels verwerkt worden, zich vast zetten in je lichaam. Met lichaamswerk sporen we deze imprints op, om ze vervolgens te transformeren naar potentieel. 

 

Veranderingen verankeren, je "computer" resetten om met een frisse start verder te gaan.

“Access Consciousness” is een methode die zich baseert op het idee dat het antwoord al in ons zit en dat met bewustzijn alles mogelijk is. Het doel van Acces is het creëren van meer bewustzijn en het openen van energie.  

Hoe werkt het?
Access Bars is een zuiverende methode die als het ware opgesloten energie opruimt. Er zijn 32 energiebanen die rondom en door je hoofd lopen. Elke baan is verbonden met een aspect van je leven. In zo’n baan ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt, opgeslagen als patroon. Door de 32 banen lichtjes aan te raken en te activeren, kan de energie die opgesloten zit in dat gebied weer vrij gaan stromen.

Voordelen? 
Je ‘Bars’ laten nalopen heeft voordelen op alle vlakken, aangezien je systeem “gereset” wordt. Na een behandeling voel je je ontspannen en lijkt het alsof je meer ruimte hebt in je hoofd. Het activeren van de Bars stuurt elektrische golven door onze hersenen en het lichaam, waardoor er op celniveau ook effectief een verandering optreed. 

Acces Bars kan helpen bij: 
– Stress en spanningen 
– Slapeloosheid
– Het vastzitten in patronen
– Loslaten
– Piekeren
– Angsten
– Depressie
–  … 

Access Bars in combinatie met coaching

De combinatie van coaching met Access Bars is erg waardevol. Tijdens een coaching werk je actief aan bepaalde innerlijke processen. Zowel op bewust als onbewust vlak treden er heel wat veranderingen op.

Acces Bars kan dit proces extra ondersteunen. Tijdens een Bars behandeling ruimen we oude processen nog verder op waardoor nieuwe inzichten en informatie meer ruimte krijgen om zich blijvend vast te zetten.