Care of the soul

Care of the Soul

Met welke fluisteringen stuurt jouw ziel je op pad?

Wist jij al dat je ziel je alert probeert te maken zodat jij jouw juiste pad kan gaan volgen? Namelijk het pad van jouw hoogste potentieel. 

Hoe werkt dit dan? Misschien herken jij je wel in het volgende: 

– Je loopt al je hele leven aan tegen hetzelfde soort problemen. De dingen die je bijvoorbeeld enorm triggeren, houden steeds verband met elkaar of relaties lopen steeds stuk om dezelfde soort reden. 

– Je bent uitgeput en moe, ervaart veel frustratie ondanks dat je “het” eigenlijk allemaal wel voor elkaar hebt. 

– Telkens wanneer je denkt een goede beslissing gemaakt te hebben, wordt je door een plotse gebeurtenis weer helemaal terug gekatapulteerd. 

– Wanneer je terugkijkt en uitzoomt op je leven, kun je zien welke uitdagingen je al te verwerken kreeg. Het grotere plaatje hiervan is echter nog onduidelijk.

Al deze zaken gebeuren met een reden. Het is het universum en jouw ziel die je helpen om het juiste pad in te slaan: het pad waarin jij je grootste potentieel kan gaan leven.  

We leven vandaag in uitzonderlijke tijden. Met een goede focus en ingetuned vanuit flow kun je op korte tijd enorme stappen maken. 

Hier willen wij, Dominique & Liesanne, graag op inspelen. 

We hebben voor jou een uniek traject uitgewerkt, waarin we je intensief begeleiden in het maken van de eerst volgende van die enorme stappen. Dit doen we door elk onze expertise in te zetten en deze te combineren. 

De resultaten die we al boekten zijn werkelijk verbluffend. 

Hallo, ik ben Liesanne! 

Mijn wens voor jou is dat jij weer mag gaan luisteren én vertrouwen op jouw intuïtieve vermogens. Die wijzen jou de weg naar jouw hoogste potentieel. 

Ik heb altijd al een goede verbinding gehad met mijn gevoel en intuïtie. Als kind kon ik dit niet altijd plaatsen, waardoor ik het een tijdje weggeduwd heb en onderdrukt heb. De paarden zijn mijn grootste leermeesters geweest in het terugbrengen van het vertrouwen op mijn gevoel. Dankzij hen kan ik weer volop in mijn kracht gaan staan. Ik durf naar mijn gevoel te zakken en mijn intuïtie en onderbewustzijn te laten spreken. 

Het vergt veel moed om vervolgens die keuzes te maken die je vanuit je “gut” voelt dat je moet maken. Doordat ik intussen blindelings op mijn gevoel durf te vertrouwen, gaat dit proces vlotter.

Dit herken jij misschien ook?  Ik begeleid je graag mee op die reis zodat jij weer het volste vertrouwen krijgt in jezelf en de keuzes durft gaan maken waarvoor je hier in dit leven bent geboren. 

 

Liesanne is een liefdevolle voelspriet die naast je staat. Vanuit veiligheid en verbinding begeleidt zij jou naar je onderbewustzijn om te kijken welke blokkades daar nu mogen worden losgelaten. 

Hallo, ik ben Dominique
 
Voor mij is dit traject het resultaat van jarenlange focus op de kern van persoonlijke ontwikkeling en de zoektocht naar wat nu finaal van belang is om mijn leven in de flow te laten verlopen. 
Ik heb alle stappen in dit traject “Care of the Soul” zelf doorlopen en ze hebben mijn leven verandert…
Nu ben ik klaar om mijn ervaringen en kennis te delen met anderen.
Ik gun iedereen een bewust leven in de flow… “

Dominique hanteert een 360°-visie op het leven en legt de nadruk op je zielenpad. Dit doet ze door naar jouw ziel te kijken vanuit de evolutionaire astrologie. 
Dit gecombineerd met haar intuïtie en gave als conceptueel denker maakt dat je op korte tijd echt helder hebt wat het doel is van jouw huidige leven. 

Gedurende 6 weken samen intensief aan de slag

Ben jij er klaar voor om alle poortjes open te zetten en enorme sprongen vooruit te maken? Wij begeleiden je graag op deze unieke reis naar jouw zielenpad. 

Week 1: Live intake gesprek waarin we op zoek gaan naar de rode draad van je leven. We zoomen uit en kijken breed om vervolgens de juiste focus te kunnen leggen.

Week 2: Live Birth-Chart Reading waarin Dominique jou meeneemt in de wereld van de evolutionaire astrologie. Na dit gesprek is het kristalhelder waar jouw focuspunten zitten in dit leven. 

Week 3: Live sessie paardencoaching waarin Liesanne je samen met paard Lena meeneemt naar de wereld van jouw intuïtie en onderbewustzijn. We brengen blokkades en imprints in beweging en maken de eerste stappen van je transformatieproces. 

Week 4: Online terugkoppeling waarin Dominique en Liesanne je een aantal oefeningen op maat mee geven waarmee je aan de slag kan. 

Week 5: Aan de slag met je oefeningen. Het is mogelijk om in deze periode regelmatig terug te koppelen door online contact op te nemen met elkaar. 

Week 6: Online evaluatiegesprek. Aan het einde van week 6 komen we online samen om terug te kijken naar het proces dat je aflegde. Dominique en Liesanne geven je nog tips waarmee je verder kan. 

The time for change is now.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Paardencoaching gebeurt steeds naast het paard. We zetten paard Lena in om vlotter toegang te krijgen tot wat er allemaal in jouw onderbewustzijn leeft. Paarden pikken dit namelijk haarfijn op en maken dit voelbaar en tastbaar voor je. 

Gedurende de sessie krijg je een aantal concrete opdrachten van Liesanne, allemaal afhankelijk van waar jouw noden liggen. Paard Lena reageert hierop en Liesanne zorgt dat ook jij de boodschap vervolgens begrijpt. 

Paarden zijn tot slot heel erg goede healers. Wanneer we op het niveau van je onderbewustzijn aan de slag gaan, staat paard Lena je bij om bepaalde stukken vlotter los te laten of op te ruimen. 

Wij hebben er alle vertrouwen in dat we deze transformerende reis met jou kunnen maken in 6 weken tijd. Omdat het traject écht maatwerk is, is het ook mogelijk om je hier meer tijd in te geven. Heb je liever meer tijd tussen de sessie in? Dat kan prima. 

Ook na het traject staan wij voor je klaar met een heel divers aanbod afhankelijk van wat je op dat moment nodig hebt. 

Inhoud accordeon