Care of the soul

Care of the Soul

Leef het leven waarvoor jij geboren bent.

Wist jij al dat het universum je alert probeert te maken door je allerlei zaken voor te schotelen, zodat jij jouw juiste pad kan gaan volgen? Namelijk het pad van jouw hoogste potentieel. 

Hoe werkt dit dan? Wellicht herken jij je wel in het volgende: 

– Je loopt al je hele leven aan tegen hetzelfde soort problemen. De dingen die je bijvoorbeeld enorm triggeren, houden steeds verband met elkaar of relaties lopen steeds stuk om dezelfde soort reden. Kortom steeds dezelfde soorten situaties en gebeurtenissen die je pas kruisen… tot vervelens toe. Wat is nu eigenlijk de bedoeling van die terugkerende patronen? 

– Je bent uitgeput en moe, ervaart veel frustratie ondanks dat je “het” eigenlijk allemaal wel voor elkaar hebt. Waarom die energielek en wat kan je eraan doen? 

– Telkens wanneer je denkt een goede beslissing gemaakt te hebben, wordt je door een plotse gebeurtenis weer helemaal terug gekatapulteerd. Terug naar af… Waarom geraak je niet vooruit in je leven? 

– Wanneer je terugkijkt en uitzoomt op je leven, kun je zien welke uitdagingen je al te verwerken kreeg. Het grotere plaatje hiervan is echter nog onduidelijk. Waar ligt dit levenspad van jou nu eigenlijk? 

Al deze zaken gebeuren met een reden. Het is het universum en jouw ziel die je helpen om het juiste pad in te slaan: het pad waarin jij je grootste potentieel kan gaan leven.  

Wij noemen bovenstaande vragen “levensvragen”. Wij, Liesanne en Dominique, geloven dat de antwoorden op die levensvragen te vinden zijn in de intentie die jouw unieke ziel heeft in dit leven. Diep vanbinnen heb je namelijk de intentie om te evolueren, te ervaren en te helen. Alles wat je meemaakt, alle mensen die je leert kennen, alle terugkerende patronen en energielekken zijn een middel om die evolutie tot stand te brengen. 

Hier willen wij, Dominique & Liesanne, graag samen met jou op inspelen. 

We hebben voor jou een uniek traject uitgewerkt “Care of the Soul”, waarin we je intensief begeleiden in het maken van de eerst volgende van die stappen. Dit doen we door elk onze expertise in te zetten en deze te combineren. 

 

Hallo, ik ben Liesanne! 

Mijn wens voor jou is dat jij weer mag gaan luisteren én vertrouwen op jouw intuïtieve vermogens. Die wijzen jou de weg naar jouw hoogste potentieel. 

Ik heb altijd al een goede verbinding gehad met mijn gevoel en intuïtie. Als kind kon ik dit niet altijd plaatsen, waardoor ik het een tijdje weggeduwd heb en onderdrukt heb. De paarden zijn mijn grootste leermeesters geweest in het terugbrengen van het vertrouwen op mijn gevoel. Dankzij hen kan ik weer volop in mijn kracht gaan staan. Ik durf naar mijn gevoel te zakken en mijn intuïtie en onderbewustzijn te laten spreken. 

Het vergt veel moed om vervolgens die keuzes te maken die je vanuit je “gut” voelt dat je moet maken. Doordat ik intussen blindelings op mijn gevoel durf te vertrouwen, gaat dit proces vlotter.

Dit herken jij misschien ook?  Ik begeleid je graag mee op die reis zodat jij weer het volste vertrouwen krijgt in jezelf en de keuzes durft gaan maken waarvoor je hier in dit leven bent geboren. 

 

Liesanne is een liefdevolle voelspriet die naast je staat. Vanuit veiligheid en verbinding begeleidt zij jou naar je onderbewustzijn om te kijken welke blokkades daar nu mogen worden losgelaten. 

Hallo, ik ben Dominique
 

Voor mij is dit traject het resultaat van jarenlange focus op de kern van persoonlijke ontwikkeling en de zoektocht naar wat nu finaal van belang is om mijn leven in de flow te laten verlopen.  


Ik heb alle stappen in dit traject “Care of the Soul” zelf doorlopen en ze hebben mijn leven verandert…
Nu ben ik klaar om mijn ervaringen en kennis te delen met anderen.
Ik gun iedereen een bewust leven in de flow… 

 

Dominique hanteert een 360°-visie op het leven en legt de nadruk op je zielenpad. Dit doet ze door naar jouw ziel te kijken vanuit de evolutionaire astrologie. Dit gecombineerd met haar intuïtie en gave als conceptueel denker maakt dat je op korte tijd echt helder hebt wat het doel is van jouw huidige leven. 

De verschillende sessies leerden mij dat ik veel te veel in mijn hoofd zit, gevoelsmatig vaak dingen afblok en dat het nodig is om de dingen meer te laten inzinken. Ook letterlijk, het niet allemaal in mijn hoofd vasthouden maar fysiek mijn hele lijf laten meevoelen. Dominique en Liesanne vullen elkaar mooi aan, de sessies zijn perfect afgestemd en waren exact wat ik op dat moment nodig had. Pas achteraf besefte ik, mede door de oefeningen, wat het effect ervan was. Ik merk dat ik na dit traject overal anders in sta, ik probeer meer los te laten en beslissingen gewoon te laten indringen. Dat is voor mij een grote verandering.
Sabine
Onderneemster
Het traject startte met een Brith Chart reading door Dominique. Deze was voor mij zo verhelderend en zette veel in beweging. Enkele dagen later kwam ik bij Liesanne en paard Lena. Doordat Dominique zoveel in beweging bracht, kon ik dit bij Liesanne op een diepere laag gaan voelen en ervaren. We maakten een opstelling en ik kreeg letterlijk zicht op wat er zich afspeelt. Samen met Lena kon ik zo heel helder krijgen waar ik nu naartoe moet werken. De oefeningen die ik nadien kreeg van zowel Dominique als Liesanne brachten me enerzijds rust maar waren anderzijds ook heel erg confronterend. Het was voor mij echt nodig hier de tijd voor te nemen, wat ook enkele weken geduurd heeft. Alle werk en tijd die ikzelf, Dominique en Liesanne in dit traject gestoken hebben, hebben wonderen verricht. Ik kan het alleen maar aan iedereen aanraden.
Wesley
Werknemer

Een leven vanuit flow.

Hoe zou het voor jou zijn om 

– eindelijk (!) te begrijpen waarom jouw leven vol uitdagingen zit?
Om vanuit een hoger bewustzijn en een ruimer plaatje te kijken naar jouw levensloop en je toekomst echt in eigen handen te nemen? 

– helder te krijgen welke richting jij moet opgaan? 

– eindelijk komaf te maken met dingen die niet bij jou passen?
Helemaal te kiezen voor jezelf en je eigen uniekheid tot in de puntjes te leren begrijpen. 

– voorbij jouw angsten te groeien en eindelijk die keuzes te maken waar het echt om gaat?
Om kortom geen last meer te hebben van blokkades die je tegenhouden en helemaal te kunnen leven vanuit flow? 

Gedurende 6 weken samen intensief aan de slag

Een life changing traject dat je écht op je zielenpad brengt,
zonder blabla en met veel concrete acties 

Ben jij er klaar voor om alle poortjes open te zetten en enorme sprongen vooruit te maken? Wij begeleiden je graag op deze unieke reis naar jouw zielenpad. 

Week 1: Live intake gesprek waarin we op zoek gaan naar de rode draad van je leven. We zoomen uit en kijken breed om vervolgens de juiste focus te kunnen leggen.

Week 2: Live Birth-Chart Reading waarin Dominique jou meeneemt in de wereld van de evolutionaire astrologie. Na dit gesprek is het kristalhelder waar jouw focuspunten zitten in dit leven. 

Week 3: Live sessie paardencoaching waarin Liesanne je samen met paard Lena meeneemt naar de wereld van jouw intuïtie en onderbewustzijn. We brengen blokkades en imprints in beweging en maken de eerste stappen van je transformatieproces. 

Week 4: Online terugkoppeling waarin Dominique en Liesanne je een aantal oefeningen op maat mee geven waarmee je aan de slag kan. 

Week 5: Aan de slag met je oefeningen. Het is mogelijk om in deze periode regelmatig terug te koppelen door online contact op te nemen met elkaar. 

Week 6: Online evaluatiegesprek. Aan het einde van week 6 komen we online samen om terug te kijken naar het proces dat je aflegde. Dominique en Liesanne geven je nog tips waarmee je verder kan. 

DSC_2791-min

The time for change is now.

Het is NU tijd om eindelijk het leven te gaan leiden waarvoor jij geboren bent, vreugde en geluk te ervaren en stevig te staan in de unieke energie die jij bent.

Een intensief programma, 6 weken lang in begeleiding bij twee coaches (én paard Lena) die je elk vanuit hun expertise mee op pad nemen. 

Kortom een  absoluut levensveranderend traject! 

We begeleiden je stap voor stap, helemaal op maat. 

Je krijgt van ons een werkboek dat jouw houvast is gedurende het traject en dat je later telkens weer kan nalezen. 

Jouw investering in jezelf bedraagt hiervoor €1500. Besluit jij om in te schrijven tussen 15 april en 30 juni? Dan kun je genieten van onze “early bird” korting van maar liefst -250 euro. 

Indien je recht hebt op loopbaancheques, kunnen deze ook gebruikt worden voor een deel van het traject. Informeer naar de mogelijkheden! 

Evolutionaire astrologie gaat vele lagen dieper en verder dan de maandelijkse horoscoop die je in de krant leest. 

Het geeft in zijn totaliteit een compleet beeld van de “blauwdruk” waarmee jouw ziel aan dit leven begonnen is. Door dit grondig te bekijken, krijg je zicht op de grote uitdagingen waarmee je te maken hebt en krijg je ook inzichten in hoe je hier het beste mee kunt omgaan vanuit wie jij als uniek individuen bent. 

Paardencoaching gebeurt steeds naast het paard. We zetten paard Lena in om vlotter toegang te krijgen tot wat er allemaal in jouw onderbewustzijn leeft. Paarden pikken dit namelijk haarfijn op en maken dit voelbaar en tastbaar voor je. 

Gedurende de sessie krijg je een aantal concrete opdrachten van Liesanne, allemaal afhankelijk van waar jouw noden liggen. Paard Lena reageert hierop en Liesanne zorgt dat ook jij de boodschap vervolgens begrijpt. 

Paarden zijn tot slot heel erg goede healers. Wanneer we op het niveau van je onderbewustzijn aan de slag gaan, staat paard Lena je bij om bepaalde stukken vlotter los te laten of op te ruimen. 

Wij hebben er alle vertrouwen in dat we deze transformerende reis met jou kunnen maken in 6 weken tijd. Omdat het traject écht maatwerk is, is het ook mogelijk om je hier meer tijd in te geven. Heb je liever meer tijd tussen de sessie in? Dat kan prima. 

Ook na het traject staan wij voor je klaar met een heel divers aanbod afhankelijk van wat je op dat moment nodig hebt. 

Mag het voor jou nòg straffer? 
Unieke Soul-Retraite in Spanje

Van maandag 17 juli tot en met vrijdag 22 juli nemen wij graag 2 mensen mee op retraite naar het mooiste dorpje van Spanje: Fringiliana (Malaga). 

In familiale sfeer verbinden we zodat jij jouw hoogste potentieel kan gaan beleven. 

Beleef jouw eigen Vision Quest… 

Samen met slechts één andere deelnemers, doorloop je in een sneller tempo bovenstaand traject. Liesanne en Dominique begeleiden je op deze pittige reis. We voorzien voldoende rustmomenten, zodat je tussendoor ook echt kan genieten van alle pracht die Malaga jou te bieden heeft. 

We verblijven in Casa Faro op wandelafstand van het dorp Frigiliana en vlakbij de stranden van Nerja. 

 

Jouw investering : 1975 euro. Hierin zit inbegrepen: catering, verblijf, materialen en coaching. Exclusief je vliegticket. 

 

Programma

Voor de reis nemen we een intakegesprek af waarbij we elkaar al uitgebreid leren kennen. Je geeft alle gegevens voor de opmaak van jouw astrologische Birth Chart door, zodat Dominique deze vooraf in alle rust kan doorgronden. 

 

Dag 1

Warm onthaal in Casa Faro. Je krijgt voldoende tijd om aan te komen en echt te settelen, de omgeving te verkennen en te landen. Samen met Liesanne, haar man Stijn en dochter Eloïse, Dominique en duizendpoot Kathleen, geniet je er die dag al van een heerlijke maaltijd. 

S’avonds vindt onze eerste activiteit plaats, op het rustige afgelegen strand vlakbij het huis: Heartfulness meditatie onder leiding van Liesanne. 

 

Dag 2

Eén op één bespreking van jouw astrologiechart met Dominique. Liesanne begeleidt ondertussen de andere deelnemer in de tool “Strategie met Ballen” die we hanteren om jouw Persoonlijke Levensstrategie vorm te geven. Vanaf de late namiddag ben je vrij om te genieten van zon, zee, strand of de nabijgelegen stadjes. 

 

Dag 3

Eén op één intensieve energetische healing door Liesanne, met de bedoeling de blokkades en weerstanden die je voelde opkomen tijdens de bespreking van je astrologiechart te transformeren. Dominique begeleidt intussen de andere deelnemer in het invullen van de Persoonlijke Strategie. Wat tijdens de astrologiebespreking naar boven is gekomen, wordt vertaald naar jouw fysieke leven zodat je stappen kan zetten op je nieuw ontdekte levenspad. 

S”avonds houden we samen een reflectiemoment op het dakterras. We laten ons begeleiden door wat zich op dat moment aandient… 

 

Dag 4

Aan de slag in “groep”. We weten dat interactie en feedback van anderen vaak je eigen pad kan ophelderen. We maken gebruik van elkaars levenservaringen en -wijsheden om de Persoonlijke Strategie nog verder te verdiepen. s’ Avonds genieten we van een mooi afsluitmoment waarin jullie via een sessie meditatieve pilates, onder leiding van Dominique, gronden in je eigen lichaam. Zo kan je alles wat je hebt meegenomen in de voorgaande dagen laten neerdalen. Want het is wel de bedoeling dat je je levenspad bewandelt, niet dat je er enkel van op de hoogte bent ;-). 

 

Dag 5 

Rustig inpakken en vertrek naar de luchthaven van Malaga. 

 

Na deze week houden we nog persoonlijke en gezamenlijk een online check-in moment om jouw vragen te beantwoorden, te kijken naar waar je tegenaanloopt en je on track te houden. 

In september organiseren we een live terugkomdag, waarbij we aan de slag gaan bij en met de paarden. 

 

Investering in jezelf : all-in 1975 euro (prijs is excl. vliegticket, reisverzekering, taxi en eventuele persoonlijke uitgaven). 

Inbegrepen : 

       3 maaltijden per dag + drank – we trachten zoveel mogelijk biologisch te eten. Indien speciale dieetwensen, gelieve deze vooraf te melden

       Slapen en verblijven in huis Faro. Let wel : er is een kamer voorzien met een tweepersoonsbad. Indien dit echt een issue is, kunnen we 2 aparte matrassen op de grond leggen. 
Casa Faro heeft 3 slaapkamers en een meditatiekamer, 3 badkamers, 3 toiletten, 2 volwaardig ingericht keukens, 2 woonkamers en een groot terras uit 3 delen waaronder een prachtig dakterras… Er zijn ook 2 wasmachines. 
Er is voldoende ruimte om samen te zijn maar ook om je in alle rust terug te trekken. 

       Een prachtige omgeving. 
Casa Faro ligt tussen Frigiliana en Nerja. 
Het huis ligt op wandelafstand van beide dorpen en op korte afstand van het strand van Nerja. 
Casa Faro ligt op de wandelroute van een droge rivier: bijzondere energie!
Malaga is een uurtje rijden van Frigiliana. 

Vlakbij zijn biologische winkels en “normale” supermarkten. 

Er is vlak voor het huis een bushalte. 

       Het care of the Soul-programma, inclusief voor en na de reis!