Access Consciousness – Access Bars

Acces Bars

“Access Consciousness” is een methode die zich baseert op het idee dat het antwoord al in ons zit en dat met bewustzijn alles mogelijk is. Het doel van Acces is het creëren van meer bewustzijn en het openen van energie.  

Hoe werkt het?
Access Bars is een zuiverende methode die als het ware opgesloten energie opruimt. Er zijn 32 energiebanen die rondom en door je hoofd lopen. Elke baan is verbonden met een aspect van je leven. In zo’n baan ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt, opgeslagen als patroon. Door de 32 banen lichtjes aan te raken en te activeren, kan de energie die opgesloten zit in dat gebied weer vrij gaan stromen.

Voordelen? 
Je 'Bars' laten nalopen heeft voordelen op alle vlakken, aangezien je systeem "gereset" wordt. Na een behandeling voel je je ontspannen en lijkt het alsof je meer ruimte hebt in je hoofd. Het activeren van de Bars stuurt elektrische golven door onze hersenen en het lichaam, waardoor er op celniveau ook effectief een verandering optreed. 

Acces Bars kan helpen bij: 
- Stress en spanningen 
- Slapeloosheid
- Het vastzitten in patronen
- Loslaten
- Piekeren
- Angsten
- Depressie
-  ... 

Access Bars in combinatie met coaching

De combinatie van coaching met Access Bars is erg waardevol. Tijdens een coaching werk je actief aan bepaalde innerlijke processen. Zowel op bewust als onbewust vlak treden er heel wat veranderingen op.

Acces Bars kan dit proces extra ondersteunen. Tijdens een Bars behandeling ruimen we oude processen nog verder op waardoor nieuwe inzichten en informatie meer ruimte krijgen om zich blijvend vast te zetten.